Rólunk

Az elmúlt évtizedekben a világ legrangosabb vitorlás, jet-ski, sí, snowboard, wakeboard és szörf versenyein, számos világ- és Európa bajnokságon voltunk jelen, több előolimpián, valamint nyári és téli olimpiákon is forgatott stábunk (Barcelona, Atlanta, Nagano, Sydney, Peking,London).

A hazai versenyeket pedig már huszonöt éve kísérjük figyelemmel. Sok magyar csatornát és az Eurosportot is kiszolgálva évről-évre az X-Trame Studio munkatársai készítik például a Kékszalag összefoglalóját, de más jelentős és érdekes balatoni vitorlásversenyről sem hiányozhatunk.

Rendszeresen szolgálunk friss képsorokkal a világ minden részéről.
Tudósítottunk az Antigua Sailing Weekről vagy a San Franciscóban megvívott Finn Gold Cup eseményeiről épp úgy, mint a Garda-tavon, az Adriai-tengeren vagy akár a kínai és ausztrál vizeken rendezett különleges megméretésekről. Többször végigkövettük a Withbread és a Volvo Ocean Race vitorlásversenyeket, és természetesen beszámoltunk honfitársaink földkerülő teljesítményéről is, így például a Vendée Globe-ról és Fa Nándor sikereiről (1992-93) vagy Gál József és családjának négy évig tartó útjáról az Equatorral (1991-96).
Kopár István és legénysége győzelmét a Hongkong Challange küzdelmei során testközelből mutattuk meg. (1996-97)
Több éven keresztül a PWA windsurf világkupákon is ott járt stábunk Fuerteventurától-Hawaiig (1995-2000).

A Vitorlásszövetség 75 éves évfordulójára készitettük a 75 év 75 percben cimű filmet. (2004)
Vitorlázz velünk cimű oktató film a kezdő vitorlázok számára készült. (2008)
Hullámok hátán cimmel 3 részes szörf oktató filmet készitettünk. (1996)
A nemzetközi Finn hajó osztályszövetség felkérésére promocios filmet készitettünk 2010-ben San Fransiscoban.
A nemzetközi Finn hajó osztályszövetség felkérésére a 2010-es és 2012-es Finn Gold Cup versenyről napi beszámolokat készitettünk a világ televiziós csatornái számára.
Promocios film készült a Wild Joe-ról (2011)

A hajós filmek megszállottjaként számon tartott Fehér Sándor operatőrt nem csak vendégként, hanem gyakran a legénység tagjaként is szívesen látják. Így történt a 2003-ban rendezett ARC-n is, ahol a magyar csapat a Djuice-szal 235 hajós mezőnyben szerezte meg a legendás verseny bronzérmét.

A Rolex Regatta sorozat állomásain is ő, vagy szintén operatőr fia, Fehér Krisztián filmezte a Wild Joe-val remeklő magyarokat.

Az X-Trame Stúdió Kft. önálló televíziós produkciókat és üzleti kommunikációs filmeket készítő cég, amely fő feladatának tekinti magas színvonalú filmek készítését, és üzleti partnerei kommunikációs tevékenységének támogatását.

A stúdiót 1995-ben alapította Fehér Sándor, aki azóta számos filmet készített csapatával: bel- és külföldi televíziós műsorokat, reklámfilmeket, vállalati kommunikációs filmeket, oktatóprogramokat, marketing és promóciós filmeket, valamint sportesemények filmanyagait.


Kapcsolat:

X-Trame Stúdió Kft.

1142 Budapest. Tengerszem u. 25.
Tel/Fax: +361 468-4000

E-mail: xtrame@xtrame.hu
Web: www.xtrame.hu

magyar