Audi H2O magazin 2017/3. adás beharangozó

Audi H2O magazin 2017/3. adás beharangozó

Title: 
Audi H2O magazin 2017/3. adás beharangozó
Broadcast time: 
2017.09.08
Repetitions: 
Ötödik éve szerveznek karitatív regatta sorozatot a Balatonon. Különböző problémával, betegséggel vagy nehéz szociális helyzettel küzdő gyermekeknek és hozzátartozóiknak.
Egy horvátországi és egy portugál versenyhétvégén dőlt el, hogy ki lesz idén a Jet-skizés Európa-bajnoka. A mindössze 14 éve Gerencsér Olivér, GP4-es hajóosztályban, a mezőny legfiatalabb versenyzőjeként állhatott a dobogó csúcsára.
A mai magyar hajóépítők többsége a 90-es években, a rendszerváltás után kezdte meg működését. A ma domináns magyar hajóépítők különféle célokat követve indultak el pályájukon.
A korábbi nagysikerű programok folytatásaként idén is megrendezésre került a III. Gastro Business Regatta zártkörű, vitorlás üzletember találkozó és verseny Balatonalmádiban.
A Trami, ahogy mindenki nevezi a Balatonon, hétszer nyerte meg a Kékszalagot, ezzel az eddig lefutott versenyeket tekintve a csúcstartó.
A vitorlázók egyesületekbe tömörülnek, és ezek alkotják a Magyar Vitorlás Szövetséget, amely szervezi, szabályozza és segíti a vitorlázást, elsősorban a versenyéletet.
Time: 
2017.09.12
Category: