Számos promóciós filmet készítettünk

  • Wild Joe-ról, mellyel egy kiváló magyar vitorlázókból álló csapat hódította meg a Földközi-tengert a Rolex versenyeken.
  • F18 Világbajnokság promóciós film. Katamaránok száguldása a Füredi szélben.
  • BYC-bemutatása
  • Spartacus VE

A Magyarországon rendezett Wakeboard világbajnokság helyszíni közvetítésének lebonyolítása.

A tatai Jet-Ski vb talán el sem kezdődhetett volna nélkülünk, hiszen hosszú évek óta tájékoztatunk a vízi motorok legérdekesebb küzdelmeiről, és a nagyszerű magyar sikerekről a Földközi-tengertől a karibi világig.

S ha már Tata… A vizek városában szinte állandó vendégek vagyunk, mert nem csak sportolóink olimpiai szereplését, de felkészülésüket is nyomon követjük hosszú évek óta. Több olimpiára és olimpiai előversenyre is elkísértük legjobbjainkat.

Exkluzív beszámolót hoztunk a bostoni Soling világbajnokságról, vagy a Zadarban tartott 470-es vb-ről.

De a hihetetlen rekordokért nem kell mindig messzire mennünk. Európa legrégibb és legnagyobb tókerülő versenyéről, a Kékszalagról bő évtizede mi készítjük a televíziós összefoglalókat, gyakran külföldre is. Emellett évente nagyjából 50 balatoni vitorlásversenyre is ellátogatunk, hogy nézőink első kézből értesülhessenek a magyar tenger legfontosabb vízi viadaliról.

Kínálatunkban időről-időre szerepet kapnak olyan kuriózumok is, mint például a Summer Jump, a rafting vagy a sárkányhajó versenyek, a technikai újítások és a különlegességek a sziklaugrástól a mezítlábas vízisíig.

A H2O szerintünk bármely halmazállapotában izgalmas lehet. Ha kell, a tengerek mélyén búvárfelszereléssel, a hegyek ormán sílécekkel vagy snowboard deszkákkal, de biztos, hogy stábunk mindenhol jelen van, ahol valami érdekes történik.